3 feiten over cryptocurrency trading die jij nog niet wist!

Natuurlijk heb jij jezelf al goed ingelezen in cryptocurrency en denk je ondertussen alles over deze virtuele munten al te weten. We hebben een drietal feitjes gevonden over cryptocurrency trading die zeker kunnen bijdragen aan het verhogen van de ROI van jouw cryptocurrency investeringen.

Feit 1: Je kunt een hoop marktbeweging verwachten bij cryptocurrency

Vind je een dagelijkse koersschommeling van een paar procent al heel wat? Bij cryptocurrency kun je gemakkelijk koersverschillen tot wel 20% verwachten binnen één dag. Het is dus zomaar mogelijk dat je in de ochtend nog winst hebt gemaakt op een investering, maar dat je aan het eind van de avond toch verlies blijkt te hebben. Het kan daarom zeker lonen om aandacht te besteden aan het leren schatten van het beste verkoopmoment.
Check ook: Hoe kan ik het best de koerswaarde van cryptocurrency in de gaten houden?

Feit 2: Met zowel korte- als lange termijn investeringen kun je winst maken

Er is een eeuwige strijd gaande tussen de investeerders die maar ‘HODL’ blijven roepen en de mensen die het liefst met de eerste koersstijging (en dus winst) het liefst het gehele portfolio aan cryptomunten verkoopt. Toch is het een feit dat er zowel met korte- als lange termijn investeringen in cryptocurrency aanzienlijke winsten kunnen worden behaald. Wij denken dat het principe van de gulden middelweg hier nog steeds op kan gaan. Sommige investeringen vragen om de korte termijn aanpak, maar de wat meer stabielere munten pas winstgevend worden als je ze lange tijd in je portfolio hebt zitten.
Wil jij zelf je eigen strategie kunnen bepalen? Check dan: Les 1: Crypto Trading

Meer leren over Crypto Trading?
Download Onze Checklist & Start Makkelijk en Snel met je eigen analyse!

Gratis Ebook Downloaden

Feit 3: overheidsbemoeienis zorgt voor stevige koerswisselingen

Wanneer de overheid zich actief begint te bemoeien met één specifieke soort cryptomunt, dan is dit direct terug te zien in de koerswaarde. Natuurlijk kan overheidsbemoeienis voor specifieke munten uiteindelijk ook goed uitpakken. Zo heeft NEO goed kunnen profiteren van de actie van de Chinese overheid om een groot gedeelte van de munten te bieden. Al met al kan overheidsbemoeienis voor flinke schommelingen in de koerswaarde zorgen. Dit geeft des te meer de noodzaak aan om goed op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en hierop actie te ondernemen.
Ook interessant om te lezen:Wel of niet investeren: 5 voor- en nadelen van NEO!

Leave a Comment