De 5 beste cryptomunten van 2018

Als investeerder zoek je natuurlijk altijd naar cryptocurrency die op korte termijn een flinke koersstijging zullen ondergaan. In dit artikel geven we een korte toelichting van de beste cryptomunten van 2018. Na het lezen van dit artikel weet je wat (naar onze mening) de beste cryptomunten van 2018 zijn.

1. Bitcoin

Natuurlijk staat de Bitcoin nog steeds stipt op nummer een als we het hebben over de beste cryptomunten. Niet alleen is de Bitcoin nog steeds het meeste waard van alle cryptocurrency, ook is de Bitcoin het sterkst geïntegreerd in de economie. In Nederland is het al bij veel bedrijven mogelijk om te betalen met de Bitcoin. Wereldwijd wordt de Bitcoin nog sterker geaccepteerd als echt betaalmiddel. Wanneer je in het bezit bent van Bitcoins, dan is het aan te raden om deze in de aankomende jaren in ieder geval nog niets te verkopen. De verwachting is dat de koers van deze cryptomunt in de aankomende jaren tot grote hoogtes zal gaan stijgen.

2. Ethereum

Ethereum kan natuurlijk niet ontbreken in de top vijf beste cryptomunten van 2018. Technisch gezien is Ethereum een veel sterkere munt dan de Bitcoin. Daar waar de Bitcoin technisch gezien wat ‘foutjes’ vertoont, heeft Ethereum hiervoor technische oplossingen gevonden. Daarnaast is de gedachte achter Ethereum het maken van applicaties op de ethereum-blockchain. Naar verwachting wordt deze techniek in 2018 alleen nog maar populairder.

Voorkom de meest gemaakte beginnersfouten! Download ons GRATIS e-book van de top 10 meest gemaakte fouten.

Gratis Ebook Downloaden

3. Stratis

Een andere cryptomunt die naar onze mening niet in een lijstje met de vijf beste cryptocurrency mag ontbreken, is Stratis. Stratis maakt het voor ontwikkelaars gemakkelijker om met de bekende programmeertaal C# nieuwe applicaties te maken op het Stratis netwerk. In het verleden heeft Stratis al aanzienlijke koersstijgingen laten zien. De verwachting is dat Stratis in 2018 nog veel meer investeerders weet te overtuigen van hun meerwaarde als cryptomunt.

4. Ripple

Binnen korte tijd heeft Ripple veel investeerders voor zich weten te winnen. De voornaamste reden voor dit enorme vertrouwen is dat steeds meer grote partijen de samenwerking aangaan met Ripple. Momenteel maken bekende bedrijven als American Express en Santander al gebruik van het betaalsysteem van Ripple. Een dergelijke samenwerking zorgt altijd voor een opleving van de koers van een cryptomunt. Naar verwachting zullen in 2018 nog veel meer bekende bedrijven gebruik gaan maken van de techniek achter Ripple; investeren in Ripple lijkt daarom zeker een goede optie!

5. Dash

Op de laatste plek in deze top vijf van beste cryptomunten in 2018 staat Dash. Door experts wordt Dash ook wel gezien als de ‘nieuwe Bitcoin’. In de afgelopen tijd heeft Dash een aanzienlijke koersstijging laten zien. Experts verwachten dat het vertrouwen in Dash in de aankomende maanden alleen maar verder zal toenemen. Het lijkt daarom zeker een goede optie om in 2018 een gedeelte van jouw inleg te investeren in Dash. Uiteraard is het wel van belang om het goede aankoopmoment uit te zoeken.