Dash (DASH)


Op deze pagina leer jij alles wat je moet weten over Dash (DASH)

Dash (DASH): De technologie achter digitaal contant geld

De koers van Dash (staat voor Digital Cash) is lange tijd laag gebleven, maar sinds begin 2017 stijgt de koers naar grote hoogte. Met de huidige koerswaarde behoort de Dash coin tot één van de sterkste altcoins die op de markt zijn. Dash profileert zich als het digitale ‘contante geld’, waarbij transacties direct worden uitgevoerd worden. Net als de Bitcoin maakt ook Dash gebruik van de Bitcoin software. Voordat je begint met het investeren in Dash coins, is het verstandig om jezelf eerst in te lezen in het principe van deze munt. In dit artikel wordt beknopt toegelicht wat de Dash coin precies is en wat de verwachtingen van deze munt voor de nabije toekomst zijn.

Na het lezen van deze pagina:

1.


Weet jij alles over de achtergrond en oorsprong van Dash (DASH).


2.


Weet jij waar je het beste Dash coins kan kopen.


3.


Weet jij hoe je de Dash coin veilig op kan slaan.

Zijn jullie Ready? Ik heb er zin in! Lets Get Started!

Wat is de Dash (DASH) coin?

Op het gebied van technologie verschilt de Dash coin niet veel van de Bitcoin, er wordt namelijk van dezelfde soort software gebruikgemaakt. Dash heeft de software van Bitcoin op een aantal gebieden verbeterd. Dash zorgt ervoor dat alle transacties die worden verricht volledig anoniem zijn, het is dus nooit mogelijk om degene achter een transactie te achterhalen. Hiermee probeert Dash het principe van een constante geldbetaling na te bootsen op digitaal gebied.

Een ander kenmerk van de Dash coin is dat betalingen direct worden doorgevoerd. Daar waar het bij Bitcoins lang kan duren voordat een transactie uiteindelijk is doorgevoerd, is de wachttijd bij de Dash coin slechts 5 seconde.

Voorkom de meest gemaakte beginnersfouten! Download onze GRATIS e-book van de top 10 meest gemaakte fouten.

Gratis Ebook Downloaden

De koers van Dash (DASH)

Dash
Dash
209,75
DASH 3,11%

De introductie van de Dash cryptocurrency heeft in januari 2014 plaatsgevonden. Lange tijd bleef de koers relatief laag, maar vanaf begin maart is de koers van de Dash coin gestaag gestegen. Vanaf begin november 2017 is er een flinke stijging zichtbaar in de waarde van de Dash coin, die in januari 2018 heeft doorgezet. In januari 2018 is de Dash coin al ruim €1000,- per stuk waard. Hoewel de koers van de Dash coin momenteel redelijk stabiel is, zijn er verwachtingen voor flinke koersschommelingen. Op de korte termijn zal er waarschijnlijk nog flinke winsten te boeken, maar voor de lange termijn is het investeren in de Dash coin door de onzekerheid en de hoge piekwaarde waarschijnlijk niet het interessantst.

Mocht je ervoor kiezen om te investeren in de Dash coin, dan is het aan te raden om de koers goed in de gaten te houden en de munt op de juiste momenten weer te verkopen. Door slim in te spelen op de marktschommelingen, kan er nog steeds veel geld worden verdiend met Dash investeringen.

Dash (DASH) kopen

De Dash coin heeft momenteel te maken met flinke koersschommelingen, op korte termijn kun je dus veel geld verdienen of verliezen met het investeren in deze virtuele munt. De beste optie is om Dash te kopen met andere virtuele munten. Op deze manier kun je voorkomen dat je hoge transactiekosten moet betalen. In Nederland is het ook mogelijk om Dash te kopen met iDeal, waak hierbij echter wel voor eventuele hoge transactiekosten.

Cryptocurrencie kopen:

    Het veilig opslaan van Dash (DASH) munten

    Wallets:

    Wallet1 Wallet2

    Coming soon