Electroneum (ETN)


Op deze pagina leer jij alles wat je moet weten over Electroneum (ETN)

Electroneum: Cryptocurrency voor mobiele games en online gokken!

Electroneum is door een Engels bedrijf ontwikkeld met als doel om de meest gebruikersvriendelijke virtuele munt te worden op de huidige markt van cryptocurrency. De Electroneum coin richt zich voornamelijk op de segmenten ‘mobiele games’ en ‘online gokken’. Het bedrijf stelt dat het momenteel voor gebruikers van bijvoorbeeld de Bitcoin nog steeds erg lastig is om een transactie uit te voeren. Electroneum maakt daartegenover gebruik van een gebruiksvriendelijke mobiele wallet.

Met de wallet van Electroneum is het mogelijk om bijvoorbeeld te betalen voor mobiele games of online gokspellen. In dit artikel wordt Electroneum nader toegelicht. Daarnaast kunt u lezen over de koersontwikkelingen van de afgelopen maanden, de verwachtingen voor de nabije toekomst en de mogelijkheden om zelf te investeren in Electroneum. Aan het eind van dit artikel heeft u basiskennis van Electroneum.

Na het lezen van deze pagina:

1.


Weet jij alles over de achtergrond en oorsprong van Electroneum (ETN).


2.


Weet jij waar je het beste Electroneum coins kan kopen.


3.


Weet jij hoe je de Electroneum coin veilig op kan slaan.

Zijn jullie Ready? Ik heb er zin in! Lets Get Started!

Wat is Electroneum (ETN)?

Naast de segmenten ‘mobiele games’ en ‘online casino’s’ richt Electroneum zich ook op particulieren in derdewereldlanden. Het doel van Electroneum is dat deze doelgroep hun geld veilig kunnen bewaren, zonder dat zij risico lopen op hoge transactiekosten of zelfs mogelijke corruptie binnen het land.

Het doel van Electroneum is om de koers kunstmatig laag te houden. Volgens het bedrijf is het voor gebruikers gemakkelijk om met een klein bedrag in ETN (bijvoorbeeld 4,50 ETN) te betalen dan met een klein getal als 0.00000433 Bitcoins. In totaal zullen er 21 miljard Electroneum tokens worden uitgegeven. Door een dusdanig hoog aantal munten op de markt, zal de koers doorgaans redelijk stabiel (laag) blijven. Door gebruik te maken van de Electroneum applicatie kunnen gebruikers zelf ook de munten minen. Hiervoor is dus niet, net als bij bijvoorbeeld de Bitcoin, dure hardware nodig.

Voorkom de meest gemaakte beginnersfouten! Download onze GRATIS e-book van de top 10 meest gemaakte fouten.

Gratis Ebook Downloaden

De koers van Electroneum (ETN)

Electroneum
Electroneum
0,008812
ETN -1,30%

Tijdens de ICO van Electroneum, die op 14 september 2017 was gestart, is er in totaal voor een bedrag van 40 miljoen dollar aan Electroneum verkocht. De prijs die toen moest worden betaald voor een Electroneum munt was $0,01 per stuk. Ondertussen varieert de koers van Electroneum tussen de $0,10 en $0,20 per stukken. Investeerders die tijdens de ICO al veel Electroneum munten hebben ingeslagen, kunnen dus ondertussen een hoge winst bijschrijven. De koers van Electroneum wordt momenteel als relatief stabiel gezien.
Natuurlijk is het belangrijk om jezelf te beseffen dat Electroneum nog een hele jonge virtuele munt is. Over koersontwikkelingen op de lange termijn kunnen dus geen uitspraken worden gedaan. In totaal worden er 21 miljard Electroneum munten uitgegeven. Natuurlijk zorgt een dusdanig hoog aantal munten voor een kunstmatige verlaging van de koerswaarde. De ontwikkelaars van Electroneum hebben nooit als doel gehad om een hoge koerswaarde te bereiken, de munt zou door een lage koerswaarde juist bruikbaarder worden voor de gebruikers.

Electroneum (ETN) kopen

Het is momenteel nog vrij lastig om Electroneum te kopen. Het kopen van Electroneum kan bij de exchange ‘Cryptopia’. Doordat de munt nog als relatief nieuw wordt gezien, is deze nog niet op veel verschillende exchanges te kopen. Ben je ook van plan om zelf Electroneum te kopen? Het is aan te raden om in ieder geval eerst de whitepaper van het bedrijf goed door te nemen. Op basis van de whitepaper en de informatie uit dit artikel kun je een betere keuze maken of jij wel of geen positieve toekomst ziet voor Electroneum.

Cryptocurrencie kopen:

  Het veilig opslaan van Electroneum (ETN)

  Meer informatie

  - Handleiding: Cryptocurrency Exchanges [TIP]
  - Handleiding: Cryptocurrency Wallets
  Beste wallet uit de test: Ledger Nano S
  Prijs bij Ledger: €69,99

  Vragen?

  Vragen over het onderwerp van deze pagina? Laat hieronder een comment achter en wij komen hierop terug!
  > direct naar comment section <

  Als je van plan bent om Electroneum te gebruiken als betaalmiddel voor mobiele spellen of het online gokken, dan is het aan te raden om de officiële Electroneum wallet te downloaden. Deze wallet is beschikbaar in de vorm van een mobiele applicatie. Mocht je willen gaan handelen in Electroneum, dan kan je ervoor kiezen om de munten tijdelijk in een online wallet te stallen. Een betrouwbare online wallet voor het opslaan van Electroneum is Cryptopia. Het is momenteel nog niet mogelijk om Electroneum munten offline op te slaan. Naar verwachting zal deze mogelijkheid er op (zeer) korte termijn wel komen.