EOS (EOS)


Op deze pagina leer jij alles wat je moet weten over EOS (EOS)

EOS: De toekomst van een Blockchain Operating System

Het aantal verschillende cryptocurrency neemt voortdurend toe. Een van de wat minder bekendere virtuele munten is EOS. Ondanks dat EOS wellicht wat minder bekend is, zorgt het unieke principe van de munt ervoor dat we waarschijnlijk nog veel zullen gaan horen van deze virtuele munt. EOS profileert zich als een soort besturingssysteem voor blockchains. Door gebruik te maken van EOS, kunnen applicaties voor blockchains snel worden ontwikkeld. EOS biedt standaard een heleboel elementen die het mogelijk maken om een applicatie voor blockchain in korte tijd te kunnen ontwikkelen.

Het grootste voordeel van EOS is dat de elementen voor verschillende blockchains opnieuw kunnen worden gebruikt, hierdoor hoeft er niet steeds opnieuw geïnvesteerd te worden in het ontwikkelen van dezelfde techniek. In dit artikel zal de techniek achter EOS nader worden toegelicht. Daarnaast wordt er een blik geworden op de koerswaarde en koersontwikkelingen van de munt. Tot slot besteden we aandacht aan de mogelijkheden om zelf te investeren in EOS.

Na het lezen van deze pagina:

1.


Weet jij alles over de achtergrond en oorsprong van EOS (EOS).


2.


Weet jij waar je het beste EOS coins kan kopen.


3.


Weet jij hoe je de EOS coin veilig op kan slaan.

Zijn jullie Ready? Ik heb er zin in! Lets Get Started!

Wat is EOS (EOS)?

Ontwikkelaar Dan Larrimer van het bedrijf Block.one presenteerde in het voorjaar van 2017 de techniek achter EOS. Met EOS is het mogelijk om gemakkelijk blockchain applicaties te ontwikkelen. Door gebruik te maken van de techniek van EOS, zijn veel problemen rondom het schaalbaar maken van blockchains opgelost. Met de EOS techniek kunnen miljoen transacties per seconde worden uitgevoerd.

EOS speelt goed in op de huidige behoeftes binnen de markt. Bekende virtuele munten als Ethereum en de Bitcoin kampte al langere tijd met problemen op het gebied van schaalbaar. Door de techniek achter deze munten is het heel lastig op de capaciteit te vergroten. Bij Bitcoins kunnen er momenteel maar 4 transacties per seconde worden uitgevoerd, bij Ethereum is dit aantal 6 per seconde. Met de techniek zoals aangeboden door EOS zouden er miljoenen van dergelijke transacties kunnen worden uitgevoerd.

Er heerst veel vertrouwen rondom EOS, hetgeen de munt voornamelijk heeft te danken aan de ontwikkelaar. Dan Larrimer is een bekende naam in de wereld van de cryptocurrency door zijn baanbrekende technieken als de ‘delegated proof of stake’. Daarnaast is Dan Larrimer in 2004 al begonnen met Bitshares, hetgeen toen als een revolutionaire werd gezien. Het hoge vertrouwen in de munt betekent natuurlijk goed nieuws voor investeerders. Hoe hoger het vertrouwen in een munt, hoe stabieler de koers zal zijn. Het grootste nadeel van EOS op dit moment is dat veel van de beweringen van het bedrijf nog gebaseerd zijn op beloftes. Het team achter EOS is druk bezig met het ontwikkelen van de techniek dat het verschil zou moeten maken in de wereld van cryptocurrency.

Voorkom de meest gemaakte beginnersfouten! Download onze GRATIS e-book van de top 10 meest gemaakte fouten.

Gratis Ebook Downloaden

De koers van EOS (EOS)

EOS
EOS
7,145
EOS -4,80%

De koerswaarde van EOS laat duidelijk een stijgende lijn zien. Het grootste voordeel van EOS is dat de koers relatief stabiel is. In tegenstelling tot veel andere altcoins, laat EOS een gezonde groei zien zonder gigantische dalingen of stijgingen. Op 13 januari 2018 bereikt EOS voor het eerst de koerswaarde van ruim $18. Hoewel de verwachting is dat de munt op korte termijn boven deze waarde zal stijgen, laat de koers momenteel een relatief constante waarde zien. EOS is momenteel nog volop in ontwikkeling. Op het moment dat het bedrijf achter EOS nieuwe aankondigingen doet over het uitbrengen van de techniek, zal de koers gigantisch stijgen. Mocht je geïnteresseerd zijn in het investeren in EOS, dan is het aan te raden om het te zien als een investering voor de lange termijn.

EOS (EOS) kopen

Experts geven aan dat het alleen interessant is om te investeren in EOS op de lange termijn. De koers van EOS vertoont geen gigantische verschillen in vergelijking met andere altcoins. Voor het behalen van enorme winsten op korte termijn is het investeren in EOS wellicht wat minder interessant. Het kopen van EOS kan eenvoudig en snel via de exchange Binance. Om EOS aan te kunnen schaffen, moet je wel in het bezit zijn van Bitcoins. Het kopen van Bitcoins kan door middel van een bankoverschrijving op platformen als Coinbase of Litebit. Voordat je begint met het investeren in EOS, is het aan te raden om de whitepaper en bedrijfspresentie te bekijken. Ontwikkelaar Dan Larrimer heeft tijdens het aankondigen van EOS in het voorjaar van 2017 een 40 minuten gedurende video gepubliceerd over de techniek van de munt.

Cryptocurrencie kopen:

    Het veilig opslaan van EOS (EOS) munten

    Wallets:

    Wallet1 Wallet2

    Momenteel zijn er nog geen goede mogelijkheden om EOS munten offline op te slaan. De meeste traders die in het bezit zijn van EOS kiezen ervoor om deze in een online wallet te stallen. De bekendste aanbieder van een online wallet voor EOS is Binance.