EOS (EOS)

Op deze pagina leer jij alles wat je moet weten over EOS (EOS). Lees rustig verder, of ga direct naar:
Wat is EOS
Koers van EOS
EOS Koers verwachting
EOS Kopen
EOS Opslaan

EOS: De toekomst van een Blockchain Operating System

Het aantal verschillende cryptocurrency neemt voortdurend toe. Een van de wat minder bekendere virtuele munten is EOS. Ondanks dat EOS wellicht wat minder bekend is, zorgt het unieke principe van de munt ervoor dat we waarschijnlijk nog veel zullen gaan horen van deze virtuele munt. EOS profileert zich als een soort besturingssysteem voor de blockchain. Door gebruik te maken van EOS kunnen blockchain applicaties snel worden ontwikkeld. EOS biedt standaard veel elementen die het mogelijk maken om een applicatie op de blockchain in korte tijd te kunnen ontwikkelen.

Het grootste voordeel van EOS is dat de elementen voor verschillende blockchains opnieuw kunnen worden gebruikt, hierdoor hoeft er niet steeds opnieuw geïnvesteerd te worden in het ontwikkelen van dezelfde techniek. Op deze pagina gaan we dieper in op de technische achter EOS. Daarnaast wordt er een blik geworden op de koerswaarde en koersontwikkelingen van de munt. Tot slot besteden we aandacht aan de mogelijkheden om zelf te investeren in EOS en hoe je EOS het beste veilig op kan slaan.

Wil jij meteen aan de slag gaan met Cryptocurrency Trading? Dat kan natuurlijk! Check dan snel de lessen die we klaar hebben staan: Les 1: Cryptocurrency Trading

Na het lezen van deze pagina:

1.


Weet jij alles over de achtergrond en oorsprong van EOS.


2.


Weet jij waar je het beste EOS coins kan kopen.


3.


Weet jij hoe je de EOS coin veilig op kan slaan.

Zijn jullie Ready? Ik heb er zin in! Lets Get Started!


Wat is EOS?

Voordat we de diepte ingaan, gaan we eerst een antwoord geven op de vraag: Wat is EOS?

Ontwikkelaar Dan Larimer van het bedrijf Block.one presenteerde in het voorjaar van 2017 de techniek achter EOS. Met EOS is het mogelijk om gemakkelijk blockchain applicaties te ontwikkelen. Door gebruik te maken van de techniek van EOS, zijn veel problemen rondom het schaalbaar maken van blockchains opgelost. Met de EOS techniek kunnen miljoen transacties per seconde worden uitgevoerd.

EOS speelt goed in op de huidige behoeftes binnen de markt. Bekende virtuele munten als Ethereum en de Bitcoin kampte al langere tijd met problemen op het gebied van schaalbaarheid. Door de techniek achter deze munten is het heel lastig op de capaciteit te vergroten. Bij Bitcoins kunnen er momenteel maar 4 transacties per seconde worden uitgevoerd, bij Ethereum is dit aantal 6 per seconde. Met de techniek zoals aangeboden door EOS zouden er miljoenen van dergelijke transacties kunnen worden uitgevoerd.

Er heerst veel vertrouwen rondom EOS, hetgeen de munt voornamelijk heeft te danken aan de ontwikkelaar. Dan Larimer is een bekende naam in de wereld van cryptocurrency door zijn baanbrekende technieken als de ‘delegated proof of stake’. Daarnaast is Dan Larimer in 2004 al begonnen met Bitshares, hetgeen toen als een revolutionaire werd gezien. Het hoge vertrouwen in de munt betekent natuurlijk goed nieuws voor investeerders. Hoe hoger het vertrouwen in een munt, hoe stabieler de koers zal zijn. Het grootste nadeel van EOS op dit moment is dat veel van de beweringen van het bedrijf nog gebaseerd zijn op beloftes. Het team achter EOS is druk bezig met het ontwikkelen van de techniek dat het verschil zou moeten maken in de wereld van cryptocurrency.

Meer leren over Crypto Trading?
Download Onze Checklist & Start Makkelijk en Snel met je eigen analyse!

Gratis Ebook Downloaden

De koers van EOS

Door naar de volgende vraag: Wat is de koers van EOS? De koerswaarde van EOS laat duidelijk een stijgende lijn zien met daarin uiteraard pieken en dalen. Op 13 januari 2018 bereikt EOS voor het eerst de koerswaarde van ruim $15. Vervolgens werd net zoals de hele Cryptocurrency markt een neerwaartse trend ingezet. Tot april 2018 toen een oplevering te noteren viel en een nieuwe all-time-high behaald werd met een koerswaarde van boven de $18. EOS is momenteel nog volop in ontwikkeling, de kwaliteit van oplevering zal uiteraard weer impact hebben op de koers. Op het moment dat het bedrijf achter EOS nieuwe aankondigingen doet over het uitbrengen van de techniek zien we bijvoorbeeld pieken in de koerswaarde van EOS. Mocht je geïnteresseerd zijn in het investeren in EOS, dan is het aan te raden om het te zien als een investering voor de lange termijn. Op dit moment is de koers van EOS in euro's: .

Wil jij meer weten over de historische koers en verwachtingen? Kijk dan snel op de volgende pagina: EOS koers verwachtingen


EOS kopen

We weten niet wat EOS is en hoe de Koers van EOS ervoor staat. Weet jij al of je EOS gaat kopen? Experts geven aan dat het alleen interessant is om te investeren in EOS op de lange termijn. De koers van EOS vertoont geen gigantische verschillen in vergelijking met andere altcoins. Voor het behalen van enorme winsten op korte termijn is het investeren in EOS wellicht wat minder interessant. Het kopen van EOS kan eenvoudig en snel via de Crytpcurrency exchange Binance. Om EOS aan te kunnen schaffen, moet je wel in het bezit zijn van Bitcoins. Het kopen van Bitcoins kan door middel van een bankoverschrijving op platformen als Coinbase of Litebit. Via Litebit is het mogelijk is om met iDeal te betalen (zie ook: Cryptocurrency kopen met iDeal). Voordat je begint met het investeren in EOS, is het aan te raden om de whitepaper en bedrijfspresentie te bekijken. Ontwikkelaar Dan Larrimer heeft tijdens het aankondigen van EOS in het voorjaar van 2017 een 40 minuten gedurende video gepubliceerd over de techniek van de munt. Koop EOS bij een van de volgende exchanges:

>> swipe voor meer informatie >>

Exchange Beoordeling Naar exchange Meer informatie Nederlands iDEAL Betrouwbaarheid
AnycoinDirect Website bezoeken Lees meer Hoog
Bitvavo Website bezoeken Lees meer Hoog
Coinbase Website bezoeken Lees meer Hoog
Litebit Website bezoeken Lees meer Hoog

>> swipe voor meer informatie >>

Als je tot hier gekomen bent vind je de volgende artikelen waarschijnlijk ook interessant om te lezen:
- Stappenplan voor het kopen van cryptocurrency: 6 stappen
- Cryptocurrency kopen met iDeal
- Cryptocurrency exchange vergelijken
- Top 5 cryptocurrency exchanges in 2018


Het veilig opslaan van EOS

De laatste maar zeker niet onbelangrijkste vraag: Hoe kan ik EOS veilig bewaren? De meeste traders die in het bezit zijn van EOS kiezen ervoor om deze in een online wallet te stallen. De bekendste aanbieder van een online wallet voor EOS is Binance. Aan het gebruik van een online wallet zijn geen kosten verbonden. Op het moment dat je serieuze bedragen gaat investeren in EOS, dan is het offline opslaan van de munten wellicht een verstandige optie. Uiteraard hebben wij de verschillen mooi uiteen gezet op de volgende pagina: Cryptocurrency Wallets zodat jij een goede keus kan maken!

Wallet vergelijking = Coming soon 🙂

>> Check alle Cryptocurrency Wallets <<