NEO (NEO)

Op deze pagina leer jij alles wat je moet weten over NEO (NEO). Lees rustig verder, of ga direct naar:
Wat is NEO
Koers van NEO
NEO Koers verwachting
NEO Kopen
NEO Opslaan

NEO: De populaire munt in Aziatische landen!

Daar waar westerse traders lovend zijn over de Bitcoin, zijn Aziatische investeerders razend enthousiast over de NEO munt. De NEO munt, voorgaand bekend onder de naam ‘Antshares’, wint sinds kort ook aan populariteit bij de westerse investeerders. Het grote vertrouwen in NEO vanuit grote Aziatische landen zorgt ervoor dat deze munt een interessante investeringsoptie is geworden. Doorgaans zorgt hoog vertrouwen in een munt ook voor een stabiele, stijgende koers. Op deze pagina zullen we de techniek achter de NEO munt nader toelichten. Ook zal er aandacht worden besteed aan de koersontwikkelingen van de afgelopen tijd. Ben je na het lezen van deze pagina ook overtuigd van het toekomstige succes van de NEO munt? Aan het eind van het artikel leggen wij uit hoe je eenvoudig en snel NEO munten kunt kopen en hoe je ze vervolgens veilig kunt opslaan.
Wil jij meteen aan de slag gaan met Cryptocurrency Trading? Dat kan natuurlijk! Check dan snel de lessen die we klaar hebben staan: Les 1: Cryptocurrency Trading

Na het lezen van deze pagina:

1.


Weet jij alles over de achtergrond en oorsprong van NEO.


2.


Weet jij waar je het beste NEO coins kan kopen.


3.


Weet jij hoe je NEO coins veilig op kan slaan.

Zijn jullie Ready? Ik heb er zin in! Lets Get Started!


Wat is NEO?

Zoals altijd beginnen we met het antwoord op de vraag: Wat is NEO? NEO stond vooraf bekend onder de naam AntShares met de bijbehorende afkorting ‘ANS’. De ontwikkelaar van NEO is Onchain, een Chinees bedrijf gevestigd in Shanghai. Net als bijvoorbeeld de Bitcoin maakt ook NEO gebruik van de welbekende blockchain techniek (zie ook: Wat is Blockchain?). Het belangrijkste kenmerk van de blockchain techniek van NEO is dat de techniek zogenoemde ‘smart contracts’ ondersteund. Deze slimme contracten staan bekend onder de naam ‘NeoContracts’. Dergelijke contracten maken het mogelijk om processen en transacties te automatiseren. Het principe van deze techniek is sterk te vergelijken met Ethereum. Het is dan ook niet gek dan de meeste Aziatische investeerders net zoveel vertrouwen hebben in de NEO munt dan de meeste westerse investeerders in de Ethereum en Bitcoin munt.

Lees ook: Wel of niet investeren: 5 voor- en nadelen van NEO!

De Chinese overheid kondigde in 2013 al aan dat zij vonden dat de Bitcoin in China niet gebruikt zou moeten worden als betaalmiddel. Er is vanuit China een constante dreiging voor een verbod op het gebruik van cryptocurrency, hetgeen sterke invloed heeft op de koers van verschillende virtuele munten. Daar waar er een verbod dreigt op bijvoorbeeld de Bitcoin en Ethereum, steunt de Chinese overheid de NEO munt (lees ook: Moet er meer toezicht op de Bitcoin komen?). Steun van een gigantische markt als China zorgt er doorgaans voor dat er veel vertrouwen is in een bepaalde munt, hetgeen zorgt voor een stabiele koers. Natuurlijk is de steun van de Chinese overheid bijzonder interessant voor investeerders in NEO, maar ook op het gebied van techniek is de NEO munt een vooraanstaande virtuele munt. De zogenoemde NeoContracts kunnen, in tegenstelling tot de smart contracts van Ethereum, worden geschreven in de meest vooraanstaande programmeertalen. Bij Ethereum wordt gebruikgemaakt van een relatief onbekende programmeertaal, genaamd ‘Solidity’. Doordat de smart contracts van NEO kunnen worden geschreven in de belangrijkste programmeertalen is de munt een stuk toegankelijker dan bijvoorbeeld Ethereum.

Meer leren over Crypto Trading?
Download Onze Checklist & Start Makkelijk en Snel met je eigen analyse!

Gratis Ebook Downloaden

De koers van NEO

Het toenemende wereldwijde vertrouwen is duidelijk terug te zien in de koers van NEO. Daar waar de meeste virtuele munten eind 2017 een duidelijke opleving vertoonde in de koerswaarde, begon deze stijging voor de NEO munt al een stuk eerder. Vanaf begin juni 2017 steeg de koers van de NEO munt al gestaagd. Op 16 januari 2018 bereikte de koers van NEO een hoogtepunt met een waarde van ruim $160 per stuk. Vooral Aziatische investeerders kijken met vertrouwen naar de koersontwikkelingen van de Aziatische munt. De verwachting is, zeker op het moment dat de Chinese overheid nog strengere regels hanteert op het gebied van cryptocurrency, NEO een sterke marktpositie kan pakken. Natuurlijk is het wel belangrijk om jezelf te beseffen dat de waarde van de NEO munt vooral afhankelijk is van de investeringen vanuit Aziatische landen. Op het moment dat er eventueel een verbod komt in China voor op het betalen met NEO, dan is het goed mogelijk dat de koers toch weer aanzienlijk gaat dalen. Vooralsnog lijkt de NEO munt een rooskleurige toekomst tegemoet te gaan. Op dit moment is de koers van NEO: .

Wil jij meer weten over de historische koers en verwachtingen? Kijk dan snel op de volgende pagina: NEO koers verwachtingen


NEO kopen

Ben jij ook overtuigd van de positieve toekomst van de NEO munt? Dan kun je ervoor kiezen om ook te gaan investeren in NEO. Het aanschaffen van NEO kan in Nederland gemakkelijk via iDeal (zie ook: Cryptocurrency kopen met iDeal). De bekendste Nederlandse aanbieder van NEO munten is Litebit. Bij Litebit kun je NEO munten kopen met iDeal, bankoverschrijving of SEPA. Natuurlijk is het ook mogelijk om NEO op een van de Cryptocurrency exchanges te kopen. Via de Binance exchange kun je relatief eenvoudig NEO munten kopen. Het is hierbij wel belangrijk om jezelf te beseffen dat je eerst in het bezit moet zijn van andere cryptocurrency om NEO aan te kunnen schaffen op een exchange. Het aanschaffen van bijvoorbeeld Bitcoins kan eenvoudig via een platform als Coinbase. Vervolgens kun je deze bitcoins omzetten in NEO munten. Koop NEO bij een van de volgende exchanges:

>> swipe voor meer informatie >>

Exchange Beoordeling Naar exchange Meer informatie Nederlands iDEAL Betrouwbaarheid
AnycoinDirect Website bezoeken Lees meer Hoog
Bitvavo Website bezoeken Lees meer Hoog
Coinbase Website bezoeken Lees meer Hoog
Litebit Website bezoeken Lees meer Hoog

>> swipe voor meer informatie >>

Als je tot hier gekomen bent vind je de volgende artikelen waarschijnlijk ook interessant om te lezen:
- Stappenplan voor het kopen van cryptocurrency: 6 stappen
- Cryptocurrency kopen met iDeal
- Cryptocurrency exchange vergelijken
- Top 5 cryptocurrency exchanges in 2018


Het veilig opslaan van NEO munten

Via de website van NEO kun je gratis een offline wallet downloaden voor het opslaan van NEO munten. Daarnaast kun je er natuurlijk ook voor kiezen om jouw NEO munten in een online wallet op te slaan. Tot slot kun je er ook nog voor kiezen om een NEO hardware wallet aan te schaffen. Zo is er bijvoorbeeld de ‘Leder Nano S’ en de ‘Ledger Blue’ op de markt voor het offline opslaan van NEO munten. Uiteraard hebben wij de verschillen mooi uiteen gezet op de volgende pagina: Cryptocurrency Wallets zodat jij een goede keus kan maken!

Wallet vergelijking = Coming soon 🙂

>> Check alle Cryptocurrency Wallets <<