TRON (TRX)

Op deze pagina leer jij alles wat je moet weten over TRON (TRX). Lees rustig verder, of ga direct naar:
Wat is TRON
Koers van TRON
TRON Koers verwachting
TRON Kopen
TRON Opslaan

TRON: De munt die kwam als een verrassing

TRON is een relatief jonge virtuele munt en wordt gezien als een verrassing op de markt van de cryptocurrency. De eerste distributie van TRON vond plaats door een gratis storting van 500 TRX op alle profielen van Binance die minimaal 0,003 Bitcoins in hun account hadden staan. Hoewel het natuurlijk niet heel gebruikelijk is dat een ontwikkelaar dusdanig veel ‘gratis munten’ verspreid over accounts op een exchange, blijkt TRON toch wel degelijk een mooie toekomst tegemoet te gaan. Tijdens de ICO van TRON konden de munten worden gekocht voor $0,0019 per stuk. Op dit moment is de koers . Investeerders die in de beginperiode van TRON hebben geïnvesteerd, kunnen momenteel dan ook al gigantische winsten bijschrijven. Op deze pagina zullen we de techniek achter TRON nader toelichten. Verder zullen we een korte analyse loslaten op de koersontwikkelingen van TRON. Ben je na het artikel overtuigd over het toekomstige succes van TRON? Aan het eind van de pagina geven we informatie over de mogelijkheden om zelf te investeren in deze digitale munt.
Wil jij meteen aan de slag gaan met Cryptocurrency Trading? Dat kan natuurlijk! Check dan snel de lessen die we klaar hebben staan: Les 1: Cryptocurrency Trading

Na het lezen van deze pagina:

1.


Weet jij alles over de achtergrond en oorsprong van TRON (TRX).


2.


Weet jij waar je het beste TRON coins kan kopen.


3.


Weet jij hoe je de TRON coin veilig op kan slaan.

Zijn jullie Ready? Ik heb er zin in! Lets Get Started!


Wat is TRON (TRX)

TRON staat bekend als de cryptocurrency op het gebied van entertainment. Het doel van TRON is dat voornamelijk ontwikkelaars van muzieknummers en games de distributie weer zelf kunnen uitvoeren. Momenteel wordt in deze industrie vaak gebruikgemaakt van tussenpersonen. Dergelijke tussenpersonen vragen vaak een bepaalde vergoeding voor het distribueren, hetgeen voor lagere opbrengsten zorgt voor de ontwikkelaars. Met de techniek van TON zouden ontwikkelaars van muziek of games deze distributie weer in eigen hand kunnen nemen, hetgeen voor hogere opbrengsten zorgt.

Heb je zin in een luchtig tussendoortje? Check dan: Top 5 meest gemaakte fouten voor cryptocurrency beginners

Het succes van een virtuele munt begint vaak bij de ontwikkelaar van de munt. De TRON munt is ontwikkeld door Justin Sun. De ontwikkelaar van TRON is tevens ook de ontwikkelaar van Peiwo, één van de grootste streamingapplicaties van China. Het eerste doel van TRON is om de techniek in te zetten voor Peiwo, waardoor direct tien miljoen geregistreerde gebruikers gebruik zullen gaan maken van de techniek. Het doel van Ethereum is ongeveer vergelijkbaar, alleen is het Ethereum nog niet gelukt om dusdanig veel gebruikers van de techniek gebruik te laten maken. Naast het ontwikkelen van Peiwo, heeft Justin Sun ook zijn sporen op het gebied van cryptocurrency al verdiend. Justin Sun was namelijk eerder ook de vertegenwoordiger van Ripple, een andere munt die in zeer korte tijd enorm succesvol is geworden.

TRON heeft momenteel al steun van verschillende grote spelers, zoals de eigenaar van het spel Clash of Kings (met ruim 40 miljoen gebruikers wereldwijd) en de eigenaar van Kuaidi (vergelijkbaar met de Europese Uber). Doordat een aantal grote spelers vertrouwen hebben in de virtuele munt, wordt er door experts een bijzonder goede toekomst verwacht voor TRON.
Wil jij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen? Check dan: Hoe blijf ik op de hoogte van ontwikkelingen rondom cryptocurrency?

Meer leren over Crypto Trading?
Download Onze Checklist & Start Makkelijk en Snel met je eigen analyse!

Gratis Ebook Downloaden

De koers van TRON (TRX)

Tijdens de ICO konden de TRON munten worden gekocht voor $0,0019 per stuk. Sinds de notering op de exchange is de koers van TRON gigantisch gestegen. Begin januari 2018 bereikte de koers van TRON het punt van ruim $0,24. Hoewel het vertrouwen in de munt groot is, is TRON nog steeds aan stevige koersschommelingen onderhevig. Het is momenteel nog niet duidelijk op welk niveau TRON zich ongeveer zal gaan stabiliseren. De verwachting is dat TRON uiteindelijk het meest winstgevend is als investering voor de lange termijn. Dit neemt niet weg dat er op korte termijn nog steeds heel veel geld verdiend kan worden met het investeren in TRON. De huidige koers staat op:

Wil jij meer weten over de historische koers en verwachtingen? Kijk dan snel op de volgende pagina: TRON koers verwachtingen


TRON (TRX) kopen

Gebruikers van Binance die op 30 oktober 2017 een account hadden op Binance met tenminste 0,003 Bitcoins kregen maar liefst 500 gratis TRON (TRX) bijgeschreven. Momenteel is het nog steeds mogelijk om TRON te kopen. Voor het aanschaffen van TRON moet je een account aanmaken op Binance. Om TRON te kunnen kopen, moet je wel eerst in het bezit zijn van andere cryptocurrency. Het aanschaffen van bijvoorbeeld Bitcoin kan via Coinbase, waarna dit bij Binance kan worden omgezet naar TRON munten. Hoewel de toekomst voor TRON er bijzonder rooskleurig uitziet, is het nog niet duidelijk wat de koersontwikkelingen van de munt zullen zijn. Het investeren in TRON wordt daarom nog steeds gezien als relatief risicovol. Koop TRON bij een van de volgende exchanges:

>> swipe voor meer informatie >>

Exchange Beoordeling Naar exchange Meer informatie Nederlands iDEAL Betrouwbaarheid
AnycoinDirect Website bezoeken Lees meer Hoog
Bitvavo Website bezoeken Lees meer Hoog
Coinbase Website bezoeken Lees meer Hoog
Litebit Website bezoeken Lees meer Hoog

>> swipe voor meer informatie >>

Als je tot hier gekomen bent vind je de volgende artikelen waarschijnlijk ook interessant om te lezen:
- Stappenplan voor het kopen van cryptocurrency: 6 stappen
- Cryptocurrency kopen met iDeal
- Cryptocurrency exchange vergelijken
- Top 5 cryptocurrency exchanges in 2018


Het veilig opslaan van TRON (TRX)

De meeste investeerders die TRON hebben gekocht kiezen ervoor om de munten in een online wallet op te slaan. Het opslaan van TRON kan bijvoorbeeld bij exchanges als Binance. Natuurlijk is het van uiterst belang om de inloggegevens altijd op een veilige manier op te slaan. Als je zelf met voldoende zorg met de inloggegevens omgaat, zouden de munten op Binance veilig online kunnen worden opgeslagen. Het grootste voordeel van het online opslaan is dat je op elk moment en vanaf elke locatie toegang hebt tot jouw munten. Je kan er ook voor kiezen om een hardware of mobiele wallet te gebruiken. Uiteraard hebben wij de verschillen mooi uiteen gezet op de volgende pagina: Cryptocurrency Wallets zodat jij een goede keus kan maken!

Wallet vergelijking = Coming soon 🙂

>> Check alle Cryptocurrency Wallets <<