Verge (XVG)

Op deze pagina leer jij alles wat je moet weten over Verge (XVG). Lees rustig verder, of ga direct naar:
Wat is Verge
Koers van Verge
Verge Koers verwachting
Verge Kopen
Verge Opslaan

Verge: De sterke munt gebaseerd op Bitcoin technologie!

Binnen korte tijd heeft de Verge munt sterk aan populariteit gewonnen. Verge maakt net als veel andere munten gebruik van de blockchain technologie. Kenmerkend aan de technologie van Verge is dat deze sterk te vergelijken is met het Bitcoin protocol. Hoewel de techniek achter Verge sterk lijkt op die van de Bitcoin, heeft Verge een aantal belangrijke wijzigingen doorgevoerd aan de techniek. Met deze wijzigingen hebben de ontwikkelaars ervoor gezorgd dat de munt nog veiliger is en dat daarnaast de anonimiteit van de gebruiker is gewaarborgd. Steeds meer traders zien dat de Verge munt echt toegevoegde waarde biedt aan de wereld van cryptocurrency. Het is dan ook niet gek dat het vertrouwen in Verge en daarmee ook de marktcapaciteit een stijgende tendens vertoond. Op deze pagina zal er nader worden ingegaan op de werkelijke techniek achter de Verge munt. Ook zal er aandacht worden besteed aan de huidige en toekomstige koerswaarde van Verge, alsmede de mogelijkheden om de munt zelf aan te schaffen en op te slaan.
Wil jij meteen aan de slag gaan met Cryptocurrency Trading? Dat kan natuurlijk! Check dan snel de lessen die we klaar hebben staan: Les 1: Cryptocurrency Trading

Na het lezen van deze pagina:

1.


Weet jij alles over de achtergrond en oorsprong van Verge (XVG).


2.


Weet jij waar je het beste Verge coins kan kopen.


3.


Weet jij hoe je de Verge coin veilig op kan slaan.

Zijn jullie Ready? Ik heb er zin in! Lets Get Started!


Wat is Verge (XVG)?

Voordat we verder gaan, gaan we natuurlijk eerst antwoord geven op de belangrijkste vraag: Wat is Verge? Verge is gebaseerd op het principe van open source, hetgeen betekent dat iedereen die ermee wil werken aan het project theoretisch de mogelijkheid zou hebben om ook daadwerkelijk mee te helpen. Hoewel het principe van Verge op meerdere gebieden sterk verschilt met die van de Bitcoin, hebben de ontwikkelaars toch de techniek van de Bitcoin als beginpunt gebruikt. De ontwikkelaars van de Verge munt wilde de techniek van de Bitcoin verder verbeteren op het gebied van veiligheid en anonimiteit. Natuurlijk is ook Verge, net als Bitcoin, gebaseerd op een decentraal financieel systeem.
Misschien ook leuk om te lezen: Top 5 meest gemaakte fouten voor cryptocurrency beginners

De introductie van de Verge munt heeft in 2014 plaatsgevonden onder de toenmalige naam ‘DogecoinDark’. In 2016 is de naam van de virtuele munt gewijzigd in ‘Verge’ met als voornaamste reden om een serieuzer imago op te bouwen. Vanaf 2016 werd de Verge munt dan ook gezien als serieuze speler binnen de markt van de cryptocurrency. Het bedrijf omschrijft zichzelf als een sterk privacy georiënteerde onderneming. Het doel van de Verge munt staat dan ook direct in verband met het garanderen met de anonimiteit van gebruikers. Met de Simple Payment Verification (SPV) techniek zorgt Verge er ook voor dat transacties op de Verge blockchain snel kunnen worden uitgevoerd. De anonimiteit wordt gewaarborgd door gebruik te maken van netwerken als i2P en TOR.

In totaal worden er 16.5 miljard Verge munten op de markt gebracht. Tijdens de introductie in 2014 werden er 9 miljard Verge munten op de markt gebracht. Na 2014 worden er jaarlijks 1 miljard Verge munten uitgegeven. Rond 2021 zal het maximale aantal Verge munten dan ook worden bereikt.

Meer leren over Crypto Trading?
Download Onze Checklist & Start Makkelijk en Snel met je eigen analyse!

Gratis Ebook Downloaden

De koers van Verge (XVG)

Hoewel Verge, onder de eerdere naam ‘DogecoinDark’, al vanaf 2014 te kopen is, is de koers van Verge pas aan het eind van 2017 gestegen. De koersstijging is te danken aan de aankondiging van het zogenoemde ‘Wraith Protocol’. Het Wraith Porotcol geeft gebruikers van Verge de keuze om transacties wel of niet zichtbaar te laten worden op de blockchain van Verge. Door het Wraith Protocol te introduceren, zet Verge een volgende stap in het volledig anonimiseren van gebruikersgegevens op het moment dat de gebruiker hier behoefte aan heeft. Eind december 2017 bereikt de koers van Verge een gigantisch hoogtepunt van ruim $0,20 per stuk. Hoewel het natuurlijk nog onduidelijk is wat de koers van Verge in de toekomst zal gaan doen, zijn de meeste traders positief over de toekomst van deze munt. Op dit moment is de koers van Verge: .

Wil jij meer weten over de historische koers en verwachtingen? Kijk dan snel op de volgende pagina: Verge koers verwachtingen


Verge (XVG) kopen

Het kopen van Verge munten kan eenvoudig via het Nederlandse platform Litebit. Het voordeel van Verge kopen via Litebit is dat het mogelijk is om met iDeal te betalen (zie ook: Cryptocurrency kopen met iDeal). Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om Verge op een zogenoemde ‘cryptocurrency exchange’ te kopen. Verge is aan te schaffen via de exchange ‘Binance’. Om Verge via een exchange te kunnen kopen, moet je wel in het bezit zijn van andere cryptocurrency. Hoewel de koers van Verge nog steeds aardige schommelingen laat zien, zien de meeste investeerders de munt als een investering voor de lange termijn. In 2021 zal het maximaal aantal Verge munten op de markt worden bereikt, waarna de waarde per munt naar verwachting gigantisch zal stijgen. Investeringen in Verge lonen naar verwachting vooral op de lange termijn. Koop Verge bij een van de volgende exchanges:

>> swipe voor meer informatie >>

Exchange Beoordeling Naar exchange Meer informatie Nederlands iDEAL Betrouwbaarheid
AnycoinDirect Website bezoeken Lees meer Hoog
Bitvavo Website bezoeken Lees meer Hoog
Coinbase Website bezoeken Lees meer Hoog
Litebit Website bezoeken Lees meer Hoog

>> swipe voor meer informatie >>

Als je tot hier gekomen bent vind je de volgende artikelen waarschijnlijk ook interessant om te lezen:
- Stappenplan voor het kopen van cryptocurrency: 6 stappen
- Cryptocurrency kopen met iDeal
- Cryptocurrency exchange vergelijken
- Top 5 cryptocurrency exchanges in 2018


Het veilig opslaan van Verge munten

Verge coins opslaan kan makkelijk en snel in een online wallet, bijvoorbeeld bij Binance. Aan het gebruik van een online wallet zijn geen kosten verbonden. Natuurlijk is het van belang om jezelf te beseffen dat er theoretisch altijd iets zou kunnen gebeuren met een online wallet. Op het moment dat je serieuze bedragen gaat investeren in Verge, dan is het offline opslaan van de munten wellicht een verstandige optie. Uiteraard hebben wij de verschillen mooi uiteen gezet op de volgende pagina: Cryptocurrency Wallets zodat jij een goede keus kan maken!

Wallet vergelijking = Coming soon 🙂

>> Check alle Cryptocurrency Wallets <<