Anycoindirect

Op deze pagina vertellen we je alles over de Cryptocurrency Exchange Anycoindirect.

Gebruiksgemak
Makkelijk

Privacy
Laag

Snelheid
Gemiddeld

Fees 
Gemiddeld

Betrouwbaarheid
Hoog

Anycoindirect: Cryptocurrencies kopen met iDEAL!

Anycoin direct is een Nederlands platform, gevestigd in Veghel, waarop verschillende Cryptovaluta gekocht en verkocht kunnen worden. Het bedrijf is in 2013 opgericht en gaat dus al een tijdje mee. In de beginjaren ging dit echter onder de naam ‘Bitplaats’. Sinds 2014 is de naam Anycoin Direct tot stand gekomen. Misschien klink het een lokaal bedrijf, maar Anycoin Direct richt zich op heel europa. Zo is het voor heel Europa mogelijk om Cryptocurrencies te kopen en verkopen op Anycoindirect.eu.

Het doel van Anycoin Direct is om Cryptocurrencies voor iedereen makkelijk en snel bereikbaar te maken. Dit doen ze door het assortiment van Cryptocurrencies steeds verder uit te breiden en verschillende betaalmethodes te accepteren. Ook de levering vind snel plaats, zo zijn in de meeste gevallen al 5 minuten na betaling de coins in je wallet te vinden.

Cryptocurrencies

Bij de start van Anycoin Direct was het enkel mogelijk om Bitcoin te kopen. Dit is echter in rap tempo uitgebreid, zo is het nu al mogelijk om 20+ verschillende cryptovaluta te verhandelen op het platform. De laatste tijd zijn ze hier druk mee aan de slag. Wij verwachten dan ook dat dit aantal nog verder toe gaat nemen. Wat dat betreft is Anycoin Direct een van de meest complete aanbieders uit Nederland.

Betaalmethodes

Om Cryptocurrencies voor iedereen bereikbaar te maken heeft Anycoin Direct ervoor gekozen om een wijde range aan betaalmethodes beschikbaar te maken. Zo is het mogelijk om met directe betaalmethodes te betalen. Denk hierbij aan iDEAl, Mistercash, Paypal, SEPA. Daarnaast is het sinds 5 november 2018 ook mogelijk om met Cryptocurrencies te betalen met de zogenoemde Coin-to-Coin functionaliteit.

 • VOORDELEN

    Hoge limieten
    Veel betaalmogelijkheden
    Veel Altcoins
    Betalen met iDEAL
    Nederlands bedrijf

 • NADELEN

    Fees niet duidelijk gecommuniceerd
    Verificatie kan lang duren
    Geen eigen wallets

Naar AnyCoinDirect.eu >>
Anycoin Direct logo
Naar AnyCoinDirect.eu >>

Beoordeling

 4,4 / 5

Cryptocurrencies

Bitcoin   Ethereum Monero Ripple Litecoin Neo Stellar Lumens Gas  PIVX Stratis Ethereum Classic      

Betaalmethodes

 iDEAL
 SEPA

 Giropay
 Bancontact/MisterCash
 TrustPay
 MyBank
Credit Card

Naar AnyCoinDirect.eu >>