Cryptocurrency kopen met iDeal

Mensen die net beginnen met het investeren in cryptocurrency kijken vaak op tegen de hele procedure voor het kopen van deze virtuele munten. Het aanschaffen van Bitcoins wordt tegenwoordig zelfs door velen als een drempel gezien, waardoor aanschaf uiteindelijk uitblijft. In Nederland is het mogelijk om cryptocurrency een stuk gemakkelijker aan te schaffen, namelijk vertrouwd met iDeal. Er zijn verschillende aanbieders die het mogelijk maken om een uiteenlopend aantal cryptocurrency te kopen met een simpele iDeal betaling. In dit artikel zullen een aantal aanbieders kort worden toegelicht.

Cryptocurrency kopen met iDeal via Litebit

Een van de bekendste platformen voor het aanschaffen van cryptocurrency met iDeal is LiteBit. Niet alleen biedt LiteBit de virtuele munten aan voor een eerlijke prijs, ook worden er relatief lage transactiekosten gerekend. Op het moment dat LiteBit cryptocurrency op voorraad heeft, dan worden deze na aanschaf direct naar jouw wallet verstuurd. Op het moment dat er geen voorraad is van een munt, dan zal het ook niet mogelijk zijn om deze aan te schaffen. LiteBit maakt altijd gebruik van de meest actuele koers, het kan dus zomaar dat een munt binnen een paar minuten een stuk duurder wordt.

Voorkom de meest gemaakte beginnersfouten! Download ons GRATIS e-book van de top 10 meest gemaakte fouten.

Gratis Ebook Downloaden

Cryptocurrency kopen met iDeal via BTCDirect

Een relatief nieuw initiatief voor het kopen van cryptocurrency met iDeal is BTCDirect. Daar waar LiteBit veel verschillende soorten cryptocurrency verkoopt, richt BTCDirect zich met name op Bitcoin, Ethereum en Litecoins. Bij BTCDirect is de minimale bestelwaarde €10 en ook hier worden de munten na betaling direct naar jouw wallet verzonden.

Naast de twee bekendere aanbieders zijn er de laatste tijd nog veel meer websites ontstaan waar het mogelijk is om cryptocurrency te kopen met iDeal. Het advies hierbij is altijd om kritisch te blijven op de betrouwbaarheid van dergelijke websites. Zo zijn er verschillende aanbieders actief die uiteindelijk de munten niet of pas na een lange tijd leveren. Daarnaast komt het ook vaak voor dat er hoge transactiekosten worden berekend.