Hoe blijf ik op de hoogte van ontwikkelingen rondom cryptocurrency?

Op het moment dat je van plan bent om te gaan investeren in cryptocurrency, dan is het natuurlijk van uiterst belang om goed op de hoogte te blijven van alle marktontwikkelingen. Specifieke ontwikkelingen rondom een bepaalde cryptocurrency of de markt in het algemeen kunnen aanzienlijke koersschommelingen teweeg brengen. Door goed op de hoogte te blijven van deze ontwikkelingen, kun je cryptocurrency op de meest gunstige momenten kopen en verkopen. Natuurlijk is het niet altijd makkelijk om altijd op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen rondom cryptocurrency. In dit artikel geven we enkele tips om goed op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom cryptocurrency.

1. Bekijk minimaal meerdere keren per dag (internationale) nieuwswebsites

De belangrijkste ontwikkelingen rondom cryptocurrency worden vrijwel standaard gepubliceerd op de bekendere nieuwswebsites. Het is hierbij wel aan te raden om naast het bezoeken van Nederlandse nieuwswebsites ook zeker de bekendere internationale nieuwswebsites niet over te slaan. In de praktijk blijkt dat zij veel dichter op het nieuws zitten en hun bezoekers daardoor ook eerder kunnen informeren over ontwikkelingen op het gebied van cryptocurrency.

2. Maak een persoonlijke RSS feed aan voor cryptocurrency nieuws

Meer informatie

- Handleiding: Cryptocurrency Exchanges [TIP]
- Handleiding: Cryptocurrency Wallets
Beste wallet uit de test: Ledger Nano S
Prijs bij Ledger: €69,99

Vragen?

Vragen over het onderwerp van deze pagina? Laat hieronder een comment achter en wij komen hierop terug!
> direct naar comment section <

Het is natuurlijk een tijdrovende klus om meerdere keren per dag alle nieuwswebsites te bezoeken om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen. Een goede oplossing daarvoor zou het ontwikkelen van een persoonlijke RSS feed kunnen zijn. Met een dergelijke RSS feed kun je in één opslag zien of er nieuwsberichten zijn geplaatst op het gebied van cryptocurrency.

Voorkom de meest gemaakte beginnersfouten! Download ons GRATIS e-book van de top 10 meest gemaakte fouten.

Gratis Ebook Downloaden

3. Bezoek regelmatig bekende fora op het gebied van cryptocurrency

Hoewel de meeste ontwikkelingen op nieuwswebsites worden gepubliceerd, zijn op de bekendere fora als BitcoinTalk vaak al in een vroeg stadium geruchten te vinden over specifieke ontwikkelingen. Zo weten gebruikers vaak al een stuk concreter wanneer nieuwe munten worden geïntroduceerd of hoe roadmaps van specifieke cryptocurrency eruit gaan zien.

Leave a Comment