Huidige Bitcoin Koers

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in in Bitcoin koers! Heel toevallig zijn wij dat namelijk ook! De Crypto Trading Academie probeert iedereen zo goed mogelijk op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen omtrent de Bitcoin en alle andere Cryptocurrencies. Maar laten we snel terug gaan naar de koers van de Bitcoin, daar ben jij ten slotte naar opzoek. Onderstaande grafiek geeft de huidige Bitcoin koers weer en kan aangepast worden naar wens.

Ben jij opzoek naar de Bitcoin koers verwachting voor 2018? Lees dan vooral verder!

Bitcoin koers verwachtingen 2018

Dus jij wilt weten wat de koers van de Bitcoin in 2018 gaat doen? Welkom bij de club ;). De koers van de Bitcoin is momenteel zeer volatiel waardoor de prijs moeilijk te voorspellen is. Waar de ene expert praat over een prijs per Bitcoin van €50.000 aan het eind van 2018, verwacht de andere expert dat we eerst nog een periode van flinke prijsdalingen voor de kiezen krijgen. Op lange termijn is het dan ook moeilijk te voorspellen wat de prijs gaat doen.

Op korte termijn kan de prijs echter een stuk beter voorspeld worden! Nu horen we jullie al vragen: hoe dan?! Nou dat gaan we jullie uiteraard even haarfijn uitleggen. Dat is tenslotte waarom de Crypto Trading Academie is opgericht. Op de korte termijn zijn er verschillende methodes die gebruikt worden om de prijs te voorspellen, dit wordt ook wel Technische Analyse (TA) genoemd en wordt al jaren bij onder ander Forex trading en Penny stocks gebruikt. Om dit zelf te doen is echter wel zeer veel ervaring nodig! Je kan je dus beter laten adviseren door een professional die al wat vlieguren gemaakt heeft.

Wat zou jij graag willen? Let us know en wij helpen je verder!

Ik wil zelf leren

LEUK, dus jij wilt zelf keuzes kunnen gaan maken! Hier helpen wij uiteraard graag bij.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en krijg wekelijks het laatste Nieuws, Koersen, Tips & Trics in je mailbox.
Helemaal gratis en voor niks, van ons voor jullie 🙂

Ik wil het uitbesteden

Uitbesteden is ook een goede optie. Bijvoorbeeld als je weinig tijd hebt om er zelf in te steken, maar toch rendement wilt pakken. Het advies hierin is wel wat complexer aangezien we natuurlijk de juiste fit willen hebben. Stuur ons even een berichtje, dan praten we verder 🙂

JA! Ik wil meer informatie!

Bitcoin koers Vs Etherium & Litecoin

Het is altijd goed om zaken in perspectief te zetten. In onderstaand overzicht vind je de Bitcoin koerst afgezet tegen de koers van Litecoin en Etherium