ETHEREUM KOERS VERWACHTING

Super om te horen dat je graag op de hoogte wilt zijn van de laatste Ethereum koers! De noodzaak is natuurlijk hoog, de prijzen zijn niet bepaald stabiel te noemen de laatste tijd. Een van de vaakst gestelde vragen is dan ook: ‘Wat gaat de koerst van Ethereum doen?’. Op deze pagina geven we antwoorden op de volgende twee vragen: ‘wat is de huidige Ethereum Koers?’ en ‘Wat zijn de Ethereum koers verwachtingen?

Ethereum Koers Geschiedenis

Voordat we naar de huidige koers van Ethereum toe gaan is het van belang om eerst naar de geschiedenis te kijken. Historische gebeurtenissen kunnen namelijk veel zeggen over toekomstige koerswijzigingen. We kijken terug vanaf het jaar 2014, het jaar waarop Ethereum opgericht is. Heb je hier geen interesse in? Ga dan direct door naar de huidige Ethereum koers.

 • 2014

  • Ethereum wordt opgericht door Vitalik Buterin
  • Team van ontwikkelaars start met de bouw van het Ethereum netwerk

 • 2015

  • 30 juli 2015 gaat het Ethereum netwerk live
  • Ethereum kan voor het eerst verhandeld worden op verschillende exchanges
  • Medio 2015 stond de koers op $2,83

 • 2016

  • Zeer goed jaar voor Ethereum
  • Ethereum enige coin die tegen Bitcoin kon handelen
  • In September wordt een koers van $15 behaald

 • 2017

  • De Cryptogekte breekt los!
  • Hoogst genoteerde Ethereum Koers is $843
  • Eind 2017 vind kleine prijscorrectie plaats

 • 2018

  • Op 13 januari wordt de hoogste koers behaald met $1432,88
  • Hierna vind een flinke prijscorrectie plaatst
  • Prijs valt terug naar $83,81

Ethereum Koers

Snel weer terug naar het heden. Om een goede verwachting voor de toekomstige koers van Ethereum te kunnen schetsen is het belangrijk om eerst dieper in de huidige koers te duiken.

Realtime Ethereum Koers [Live]

Onderstaand kort en bondig de meest actuele koers voor Ethereum in Euro's, Dollars en Ponden.

2019 Ethereum Koersverloop

MAAND HIGH LOW
Januari 2019 $163.63 $101.94
Februari 2019 $167.67 $101.25
Maart 2019 $147.07 $123.96
April 2019 $187.36 $140.08
Mei 2019 $288.78 $158.42

Ethereum Koers High Low van de afgelopen 7 dagen:

Ethereum Kopen

Met Crypto: >> Bitvavo <<
Met iDeal: >> AnycoinDirect <<

Ethereum Wallets

Beste Ethereum wallet uit de test: Ledger Nano S
Prijs bij Ledger: €69,99

Vragen?

Vragen? Laat hieronder een comment achter en wij komen hierop terug!
> direct naar comment section <

Ethereum koersverwachtingen

De meeste mensen vinden het interessant om te weten wat de huidige prijs van Ethereum is, wat ze echter vaak pas echt willen weten is wat de verwachtingen zijn wat de prijs gaat doen in de toekomst. De huidige koers is aan vele schommelingen onderhevig waardoor de prijs moeilijk te voorspellen is. Grote risico’s en kansen gaan hand in hand.

| Om een zo compleet mogelijk beeld te geven gaan we in deze sectie dieper in op de prijsverwachting op de korte en lange termijn.

Ethereum koersverwachtingen korte termijn

Op korte termijn kan de prijs van Ethereum met een bepaalde mate van zekerheid voorspelt worden. We horen jullie al denken, maar hoe dan? Uiteraard gaan we dit aan jullie uitleggen, dat is tenslotte het doel van de Crypto Trading Academie. Om de Ethereum koers op de korte termijn te voorspellen kunnen er verschillende methodes gebruikt worden die onder de noemer Technische analyse (TA) vallen. In andere markten zoals Penny Stocks en Forex Trading wordt Technische Analytics al jaren gebruikt.

Door de jaren heen zijn er honderdtal wiskunde indicatoren ontwikkelt om een toekomstige koerswijziging te kunnen voorspellen. Op basis van ervaring selecteert een trader de indicatoren waarop hij het meest vertrouwd. Zo kan hij door middel van verschillende oogpunten zijn positie en vervolgactie bepalen (kopen of verkopen). Om de juiste afwegingen te maken is ervaring dus erg belangrijk!

| Wil jij ook je eigen TA analyse kunnen maken om je eigen positie te kunnen bepalen en afwegingen te kunnen maken? Dat is uiteraard mogelijk en wij helpen je hiermee graag op gang. Start met onze Cursus "Crypto Trading voor beginners" voor een Kickstart van jou Trading avontuur!

Om je alvast een zetje in de juiste richting te geven hebben we in onderstaande grafiek weergegeven wat je positie zou kunnen zijn gebaseerd op de 25 meest gebruikte Technische indicatoren.

Ethereum koersverwachtingen lange termijn

Door de vele schommelingen en ontwikkelingen in deze relatief nieuwe markt is het moeilijk om de Ethereum koers op de lange termijn te voorspellen. Om de koersverwachting van Ethereum voor de lange termijn zo goed mogelijk te bepalen hebben we de meest uit het oog springende voorspellingen van verschillende expert verzameld. In onderstaand overzicht zijn openstaande voorspellingen overzichtelijk weergegeven.

Lopende Ethereum Koers voorspellingen

Joseph Raczynski – $1.200 (in 2019)
De oprichter van Joe Technologist.com en blockchain-liefhebber met 153K twitter-volger, Joseph Raczynski voorspelt dat de waarde van Ethereum eind 2019 mogelijk $ 1200 zal bedragen. Hij verklaarde zelfs dat het ETH-netwerk de grootste ontwikkelaars community heeft en dat Ethereum’s proof of concept populair is bij institutionele beleggers waardoor de waarde zal stijgen.

Ian McLeod – $500 (in 2019)
Ian McLeod, een invloedrijke technologie-expert van Thomas Crown Art voorspelt dat de prijs van Ethereum in 2019 boven de $500 uit kan komen. Hij vermeldt daarnaast dat BTC mogelijk over 5 jaar 50% van zijn crypto-marktaandeel aan ETH verliest.

Nigel Green – $2.500 (in 2019)
Nigel Green is de CEO van ‘deVere-groep’, een van de grootste International Financial Consulting Companies. Hij voorspelde dat de koers van Ethereum in 2019 meer dan $2.500 gaat bereiken. Hij noemt drie redenen voor de prijsstijging van ETH: Stijgende vraag naar Cryptocurrencies, het gebruik van smart contract wordt steeds populairder, en de decentralisatie van cloud computing.

Trading Beasts – $908 (in 2019)
Volgens de website, Trading Beasts, zou de prijs van Ethereum tegen het einde van 2019 $908 kunnen bereiken, de gemiddelde prijs zal rond de $ 650 schommelen. Dat was een zeer conservatieve, maar toch realistische prijsvoorspelling voor Ethereum.

Brian Schuster – $100,000 (binnen 5 jaar)
De oprichter van Ark Capital LLC, Brian Schuster maakte een zeer optimistische voorspelling. Hij is van mening dat Ethereum binnen 5 jaar $ 100.000 kan bereiken en uiteindelijk goud zal gaan vervangen.

Steven Nerayoff – $3,000 (in 2019)
Ethereum's mede-oprichter Steven Nerayoff vertelde CNBC dat Ethereum dit jaar misschien 10 keer meer projecten zou krijgen in vergelijking met vorig jaar en meent dat de prijs van Ethereum tegen het einde van het jaar zou kunnen verdrievoudigen. Steven schatte dat de waarde van Ethereum tegen het einde van 2019 zou kunnen oplopen tot $ 3000.

 

Ik wil zelf leren

LEUK, dus jij wilt zelf keuzes kunnen gaan maken! Hier helpen wij uiteraard graag bij met uitgebreide informatie: >> Cryptocurrency Trading <<
Schrijf je daarnaast in op onze nieuwsbrief en krijg wekelijks het laatste Nieuws, Koersen, Tips & Trics in je mailbox. Helemaal gratis en voor niks, van ons voor jullie 🙂

Ik wil het uitbesteden

Uitbesteden is ook een goede optie. Bijvoorbeeld als je weinig tijd hebt om er zelf in te steken, maar toch rendement wilt pakken. Het advies hierin is wel wat complexer aangezien we natuurlijk de juiste fit willen hebben. Stuur ons even een berichtje, dan helpen we je graag verder 🙂

JA! Ik wil meer informatie!
 

Nuttige artikelen voor jou Crypto avontuur

Guess what? Dit was pas het topje van de ijsberg. Er is nog zoveel meer te leren over de complexe wereld van cryptocurrencies, Trading, Mining etc etc! Hieronder vindt je een lijst met nuttige bronnen en handleidingen die je verder op weg helpen:

De content op deze pagina vertegenwoordigt de persoonlijke mening van de schrijver en vormt op geen enkele manier een aanbeveling voor een investering of financieel advies. Wees voorzichtig bij het beleggen in cryptocurrencies en doe dit op eigen risico, want het is extreem volatiel en u kunt uw geld verliezen.

 

Leave a Comment