Spreid je kansen met bekende en onbekende crypto’s

Ripple, Stellar Lumens, IOTA, Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash en Litecoin zijn bekende cryptomunten. Hierin investeren kan nog zinvol zijn, zeker als munten nog niet zo duur zijn. Ripple, Stellar Lumens en IOTA zijn dan nog goed betaalbaar. Zelfs Litecoin kun je nog overwegen als je veel vertrouwen hebt in een koersstijging. Maar beter is het om je kansen te spreiden. Je kunt bijvoorbeeld inzetten op bekende en onbekende crypto’s. Het voordeel van onbekende crypto’s is namelijk dat je er veel voor weinig aan kunt schaffen.

Bitcoin en Ripple

Bitcoin was in 2008 een goedkope munt, Ripple vorig jaar nog. Voor enkele tienden centen kon je Ripple en Bitcoin kopen. Als je dat toen had gedaan voor, pakweg, € 100, had je 100.000 tot 1.000.000 Ripple’s of Bitcoin kunnen hebben.
Bitcoin is nu € 10.000 per Bitcoin waard en Ripple telt zo’n € 0,50. Dat betekent dat je met een minimale investering heel veel rendement had kunnen halen.
Het is nog altijd lonend om Ripple te kopen, want experts verwachten nog stijgingen in de prijs. Maar misschien is het beter om op zoek te gaan naar de volgende Ripple.

Altcoins, zoals GCoin en PacCoin

Meer informatie

- Handleiding: Cryptocurrency Exchanges [TIP]
- Handleiding: Cryptocurrency Wallets
Beste wallet uit de test: Ledger Nano S
Prijs bij Ledger: €69,99

Vragen?

Vragen over het onderwerp van deze pagina? Laat hieronder een comment achter en wij komen hierop terug!
> direct naar comment section <

De nieuwe Ripple laat zich natuurlijk niet direct zien. Je zal moeten speculeren. Twee munten die je vandaag de dag nog zeer goedkoop kunt aanschaffen (zoals in het voorbeeld van Ripple en Bitcoin ene jaar tot vele jaren geleden) zijn de GCoin en PacCoin.
Beide munten beloven veel voor in de toekomst. Er wordt druk gespeculeerd over de koersstijgingen van zowel de GCoin als de PacCoin.

Voorkom de meest gemaakte beginnersfouten! Download ons GRATIS e-book van de top 10 meest gemaakte fouten.

Gratis Ebook Downloaden

Advies

Ben je van plan in cryptocurrencies te investeren? Doe dan 50/50. Investeer de helft van je inleg in munten die op dit moment groeiende zijn, zoals de Ripple of IOTA. Investeer de andere helft in nieuwe coins die op sociale media veel belangstelling krijgen. Het voordeel is dat je deze coins zeer goedkoop aan kunt schaffen en dus in grote hoeveelheden op je wallet kunt zetten. Dan is het daarna afwachten welke cryptomunt gaat stijgen in waarde.